Op 5 oktober ben ik begonnen, voor individuele begeleiding, bij een hele bijzondere man. Al heel snel kwam ik erachter dat deze meneer erg graag een kaartje legt en daarin ook een heel aanstekelijk fanatisme heeft. Wij zijn toen begonnen met onze eigen kaartcompetitie. Elke keer als we nog wat tijd over hebben, gaan we jokeren en houden via een streepjessysteem de stand bij. Hierbij ook de afspraak gemaakt wie er op 6 december de “verliezer” zou zijn, moet de ander trakteren. Ik ging bij winst voor een bossche bol en meneer voor een paling.
 
Afgelopen zondag was het 6 december, onze finaledag van onze kaartcompetitie. Als verrassing had ik voor hem een plankje laten maken, het was tenslotte Sinterklaas tijd, waardoor het kaarten hopelijk weer iets makkelijker gaat worden. Dat plankje moest natuurlijk uitgetest worden en wat was het zondag spannend en wat waren we allebei fanatiek.
En de winnaar was???………..Ikke, dus een bossche bol gewonnen. Yes! Meteen afgesproken dat we die de maandag samen in Den Bosch zouden gaan halen en dat we dan meteen naar de kerststal in de Sint Jan zouden gaan kijken. Dus eigenlijk waren er geen verliezers, alleen maar winnaars!????
 
Maandag zijn we naar Den Bosch gegaan voor het ophalen van mijn prijs: een Bossche Bol!!! Natuurlijk zijn we eerst naar de Sint Jan gegaan om de kerststal te bewonderen. Erg mooi gemaakt. Wel een beetje koud…brrr. In de Mariakapel een kaarsje aangestoken en tja verschil mag er zijn????, maar ja wie het kleine niet eert……..
Na het aansteken van de kaars en kaarsje snel terug naar de auto om op te warmen met de verwarming op 27 graden.
En toen, toen mocht ik mijn prijs gaan ophalen! Bossche Bollen!!! Op weg naar huis lagen de 2 bollen glimmend op de achterbank(verwarming stond inmiddels weer op normaal????) Bij thuiskomst eerst even gegeten en na het eten hebben we samen nog een kop koffie en thee gedronken en beide genoten van een heerlijke Bossche Bol.
Binnenkort start onze volgende kaartcompetitie met nieuwe prijzen. Benieuwd wie er dan gaat winnen? Ik houd jullie op de hoogte……
Op de vraag: heb je vandaag genoten, kreeg ik als antwoord: dat doe ik altijd bij jou!
Tja daar word je toch gewoon zo ontzettend blij van…..
 
Deze 2 dagen heeft deze meneer heel erg genoten, heeft zijn dochter even wat tijd voor zichzelf en ik? Ik heb mijn droombaan!
 
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.