Yes weer meer mogelijkheden.
 
Ik heb voetenbakjes voor mijn duofiets aangeschaft, zo kunnen mensen niet van de trappers afschieten. Ze kunnen kiezen om mee te trappen of hun voeten stil te houden en dan fiets ik gewoon voor hun. Tevens heb ik een voetenplateau zodat mensen heerlijk op de fiets kunnen zitten en alleen maar hoeven te genieten van de omgeving.
Laatst van een mantelzorger de vraag gekregen: “wat als je ons pap met de fiets mee neemt en je wil op een terras gaan zitten? Hij kan niet van de fiets af”. Ik antwoordde: “daar ga ik iets op verzinnen”! En zie hier het resultaat. Mijn handige oom heeft mijn fiets uitgebreid met een rolstoeldrager en rollatordrager. Ik kan nu mijn fiets aanpassen op de behoeftes van diegene die naast me komt zitten. We kunnen nu ergens naar toe fietsen en daar bijv nog een wandeling maken, over de markt heen lopen of als dadelijk de terrassen weer open zijn gewoon bij dat tafeltje komen en eraan gaan zitten.
De fiets is klaar om volop te gaan beleven, samen eropuit te gaan met de wind door onze haren. Dus laat het mooie weer maar komen☀️
Mochten jullie eropuit willen met deze fiets, bel me of stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.
 
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.